Grup de relacions íntimes

Partim de diverses observacions: vivim un temps de relacions líquides; no tenim una cultura, una educació i un espai per a poder comunicar-nos, aprendre de nosaltres i dels altres i transformar-nos; moltes vegades no sabem escoltar el nostre desig o en el fet d’escoltar-ho apareixen interferències (culpa, exigència, tradició, etc.); manquen espais de trobada per a poder conèixer gent, parelles o relacions d’altres tipus des de la calma, la sinceritat i poder parlar de com entenem i vivim els gèneres dona, home, heterosexualitat, homosexualitat i altres formes d’expressar i viure la sexualitat, l’amor, la soledat, el desig o les relacions afectuoses.

Per últim, trobem que manca un espai de trobada on poder seguir fent el camí d’autoconeixement al voltant d’una temàtica tan crucial com son les relacions sexuals, afectives, físiques, etc., que apareixen amb els altres o amb nosaltres mateixos.


És per aquest motiu que obrim aquest grup, amb la finalitat de:

Poder conèixer altres persones (potser trobar parella, posar en joc el desig, poder dir que no i posar límits, sanar relacions, etc.).

Veure què ens passa amb les persones que ens atrauen i com ens relacionem en aquestes ocasions o quan som rebutjats/des.

Parlar dels conflictes de parella o similars i veure què podem fer.

Aprendre de les diferents formes d’expressar el desig amorós, sexual, emotiu o físic (de la nostra forma i la dels altres).

Posar consciència a com visc la soledat o el fet d’estar amb algú altre.


Metologia

Aquest és un grup d’autoconeixement i, per tant, un espai lliure, respectuós i confidencial per poder parlar, sentir i viure sobre allò que em passa amb relació a l’altre i, especialment, en la relació més íntima d’amor, desig, sexualitat o similar.

Volem que el grup estigui compost per persones de món i vivències diferents, per tal de donar riquesa al grup.

És, per tant, un espai on, a través del prendre consciència i la responsabilitat, aprendrem a viure com ens col·loquem, vivim o sentim aquest tipus de relacions, allunyant-nos de la dinàmica de donar consells o d’establir paràmetres generals de com fer-ho.

El grup estarà coordinat per un acompanyant que facilitarà el respecte, la llibertat, la confidencialitat i la cura de les interaccions que es produeixin, aprofitant-les per fer un treball d’autoconeixement, aprenent qui som, què volem i no volem, etc.

Serafines un grup reduït.


Adreçat tant a solters/es com a persones amb parella

*Obert a qualsevol orientació sexual.


Requisits:

Entrevista prèvia (si no ens coneixem)

Si ho vols deixar en qualsevol moment, només et demanem que t’acomiadis en el grup.

És important poder assistir amb continuïtat, cada sessió és única i passen moltes coses i no volem que et quedis enrere.


Dates, lloc i preu

10 sessions divendres de 18 a 21h i un stage de cap de setmana.

31 de gener; 21 de febrer; 13 de març; 3 d’abril; 17 d’abril; 15 de maig; 19 de juny; 25 de setembre; STAGE: 9, 10 i 11 d’octubre; 20 de novembre i 11 de desembre

Les sessions mensuals es realitzaran al centre de l’IFA a St Cugat (c/ Vallès 92)

45€/mes

Stage residencial al Montseny: 310€


A càrrec de:

Nacho Bañeras Capell


322 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Filosofía para la vida.

Suscríbete a la newsletter y estate al corriente de todas nuestras actividades.

Síguenos

  • Gris Icono de YouTube
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon