Sessions regulars

YOGA

STORYTELLING

 
 

Classes 

de yoga

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

READ MORE

Horaris de les classes regulars

El yoga és una antiga pràctica que combina exercicis físics, respiratoris i mentals per tal de restablir l'equilibri físic, emocional, psicològic i existencial.

 

A QUI VA DIRIGIT?A persones que vulguin:

 

   · mantenir el cos en forma.

   · guanyar flexibilitat i to muscular.

   · evitar lesions i mal d'esquena.

   · calmar la ment.

   · guanyar concentració.

   · millorar i ampliar la qualitat de la respiració.

   · millorar les funcions dels òrgans.

   · eliminar l'estrès.

   · equilibrar el pes corporal.

   · fer una pràctica d'autoconeixement.

   · contactar amb les pròpies necessitats.

   · millorar l'estat psico-emocional.

   · tenir un espai per a un mateix.

 

 

AVANTATGES DEL YOGA A WU WEI.Des del centre Wu wei, volem transmetre un yoga rigurós que tingui en compte la idiosincràcia de cada persona i que no perdi de vista els seus objectius bàsics: el benestar i la consciència corporal, emocional i mental, i el retrobament amb un mateix i el món que ens envolta.Mirem de combinar la saviesa ancestral amb els coneixements més actuals i, per aquest motiu, rebem un llegat mil·lenari amb esperit crític constructiu. Analitzem l'herència rebuda, l'experimentem i procurem millorar-la amb els coneixements de biomecànica, anatomia, coneixements sobre el cervell, psicologia, etc.Els nostres alumnes són atesos des de la seva dimensió física, atenent les particularitats de la seva anatomia, la prevenció de lesions, l'historial mèdic, etc. I també des de la seva dimensió psico-emocional, respectant les seves necessitats, el seu tempo, les seves dificultats, etc.Per això la nostra formació és continuada i tenim un esperit d'investigació que inclou l'anatomia i biomecànica, la respiració, la relaxació i el sistema nerviós, la psicologia i psicoteràpia, i la relació cos-ment, entre d'altres. Estem, a més, en contacte amb professionals de la salut, com ara fisioterapeutes, osteòpates, metges i massatgistes, i atenem les necessitats psico-emocionals de l'alumne a través del nostre propi departament terapèutic, si s'escau.

Graella Horaris Classes IFA.jpg

Formación de yoga

Tres niveles:

introducción

completo personal

completo profesional

Enero 2019 - Matricula Abierta

Sesiones de yoga

El Hatha yoga és una antiga pràctica, nascuda a l'Índia, que inclou tècniques corporals i mentals amb l'objectiu d'assolir un estat d'energia serena i una ment calmada.

En contra d'allò que s'acostuma a pensar, el hatha yoga no és un sistema d'estiraments musculars ni busca el contorsionisme del cos. Un bon hatha yoga transforma la personaa través d'exercicis que flexibilitzen i tonifiquen el cos, i que milloren, molt especialment, la manera i profunditat de la respiració, de forma que esdevingui àgil, lleugera, vital i saludable, i l'ajudi a assolir pau interior.

 

A una sessió estàndar de hatha yoga del nostre centre podem trobar exercicis respiratoris (pranayama), relaxacions, meditacions, postures estàtiques (asana) i encadenaments de postures.Amb tot, les sessions ajuden a alliberar l'estrès puntual i crònic, equilibrant el sistema nerviós, a augmentar el vigor i la vitalitat, i a mantenir una ment focalitzada i clara.

Yoga Yin Restaurativo

El Yoga yin neix amb la voluntat d'ajudar a aquelles persones que tinguin dificultats en la mobilitatarticular i els estiramentsmusculars, o a aquelles que vulguin augmentar les seves habilitats en aquests àmbits.No es tracta necessàriament de sessions més suaus, sinó que pretenen ser la base que permeti realitzar les postures elementals del Hatha yoga i el fonament que prepari per a la pràctica de postures més intenses sense risc de lesió i amb més comoditat.A yoga yin donem també un espai especial a la respiració, per tal de millorar-ne la consciència i el seu bon ús, així com els elements bàsics que construeixin una bona higiene postural.

Són sessions dissenyades especialment per a persones que detectin més rigidesa muscular o articular, per a persones practicants d'activitats físiques que hagin minvat la seva mobilitat i persones que s'inicien en la pràctica del yoga.

Yoga Wu wei

Yoga wu wei és un yoga particular del nostre centre. Amb ell establim un pont amb les variants més dinàmiquesde la pràctica del yoga.Nosaltres continuem defensant la pràctica de la quietut en les postures com a manera de desenvolupar l'experiència meditativa i, per tant, la consciència i l'atenció, que permet assolir una ment més tranquil·la i clara i, així, una vida més plena.Durant l'última part del segle XX, van agafar protagonisme línies de yoga que enfatitzaven el dinamisme: menys estona de manteniment en una postura concreta i més presència d'encadenaments de diferents postures. Tot i així, valorem l'aportació d'aquestes altres línies de yoga i hem volgut incorporar el movimentd'una forma més àmplia en aquestes sessions. Sessions amb una estructura similar a les del Hatha yoga, però  amb elements més dinàmics i intensosque aporten, entre altres, efectes cardiovasculars, més enfortimentmuscular, augment de la coordinaciócorporal, i un pas més enllà en l'evolució de la pràctica personal habitual.

Yoga Studio

Wu wei Yoga Studio és l'espai per a l'aprofundiment del món del Yoga a Wu wei Sant Cugat.

 

En format de tallers teorico-pràctics i de sessions regulars, volem divulgar el Yoga de forma completa, responent a preguntes com:

 

Què és veritablement el Yoga?

Per a què el practiquem? Què em pot donar?

Quins Yoga hi ha?

Quina és la seva filosofia?

Quines tècniques ofereix?

El Yoga són només postures?

Què són els Bandha, els Mudra i el Pranayama?

...

Classes de meditació

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

READ MORE
 

QUÈ ÉS?La meditació és la pràctica d'un estat de quietud, observació i silenci intern. Silenci del cos i de la ment que s'expressa a través dels pensaments.

 

Aquest estat es pot aconseguir a través de diferents tècniques, des de certes postures mantingudes, sistemes de respiració i relaxació, fins a tècniques de moviment, repetició de mantres o visualitzacions.

 

A QUI VA DIRIGIT?A persones que vulguin:

 

   · contactar amb el silenci.

   · retrobar la quietud.

   · aturar la ment.

   · iniciar un procés d'autoconeixement.

   · millorar la concentració.

   · trobar un espai de calma.

   · aprendre a respirar.

   · reprendre el propi centre.

   · restar amb un mateix.

¿Cómo puedes meditar en el IFA?

SESIONES REGULARES DE MEDITACIÓN MINDFULNESS

Todos los miércoles

de 19,45 a 21h.

EN LAS SESIONES

DE YOGA

De lunes a viernes

o en la formación.

TALLER PRÁCTICO

DE MINDFULNESS

Sábados o domingos en fechas determinadas

CURSO DE 

MINDFULNESS MBSR

Cada trimestre

Viernes tarde.

CURSO DE 

MINDFULNESS AVANZADO

Cada trimestre

Viernes tarde.